Over ons

Veel hondeneigenaren stellen zich de terechte vraag of hun dier de juiste voeding krijgt. Zij zijn zich er van bewust dat de juiste voeding, die past bij de levensfase en levensstijl van de hond, van groot belang is voo de gezondheid van het dier. Om hier een passend antwoord op te geven is in samenwerking met dierenartsen, ervaren fokkers en voedingsspecialisten het merk Canivera ontwikkeld.

Met name de toenemende (milieu)vervuiling en de veranderingen in levensstijl vragen om een innovatieve aanpak van de hondenvoeding. Speciaal met het oog op deze zaken is de City Dog voedingslijn ontwikkeld. Deze voedingslijn heeft een positieve invloed op het hele lichaam van de hond. Ons product voedt, beschermt, reinigt en versterkt.

Voor ons is kwaliteit van groot belang. De grondstoffen die wij gebruiken in onze producten worden onderworpen aan een permanente kwaliteitscontrole en zijn afkomstig van gecertificeerde leveranciers. De individuele productiestappen worden continue gemonitord en gecontroleerd om er voor te zorgen dat het eindproduct van de hoogste kwaliteit is. Onze volledig productielijn wort jaarlijks getest volgens de wereldwijde BRC standaard.