FAQ

 • Wat is de kwaliteit van het vlees dat gebruikt wordt voor de productie van Canivera?

  Rekening houdend met de specifieke behoeften van honden, als door de evolutie gevormde carnivoren, is het belangrijkste ingrediënt in Canivera uiteraard vlees.

  Het lams- en kippevlees dat wordt gebruikt in het productieproces wordt ook gebruikt voor menselijke consumptie.

  In alle Canivera producten wordt droog vlees gebruikt. Dit betekent dat het aangegeven hoeveelheid op de verpakking ook de daadwerkelijke hoeveelheid grondstof is in het eindproduct. 

  Hide answer
 • Waarom zijn de aangegeven doseringen op de verpakkingen zo laag?

  De hoogwaardige grondstoffen die gebruikt worden in het productieproces zorgen voor een hoge verteerbaarheid van Canivera. Dat is de reden waarom de aangegeven dosering relatief laag is en hierdoor zijn de kosten voor de dagelijkse voeding laag.

  Check met de klant hoeveel het zal kosten om zijn hond te voeren met Canivera.

  Hide answer
 • Wat zijn chelaten?

  Een chelaat is een natuurlijk organisch molecuul die wordt gekenmerkt door het vermogen om een chemische verbinding aan te gaan met metalen en mineralen . De chelaten zorgen er voor dat stoffen als calcium, magnesium, zink, magaan, selenium, koper, ijzer en vele andere stoffen beter door de organen opgenomen worden en zorgen voor een betere spijsvertering.

  Ze hebben ook de capaciteit om mineraal- of metaalmoleculen te omringen en via urine of ontlasting te verwijderen uit het lichaam.

  Chelaten hebben twee functies:

  Ze zorgen voor betere opname van belangrijke metalen en mineralen in het lichaam en ze zorgen voor het verwijderen van toxines uit het lichaam zoals bijvoorbeeld schadelijke zware metalen. De bekendste chelaten in de natuur zijn hemoglobine en chlorofyl. Alle Canivera producten bevatten twee gechelateerde vormen- koper en zink.

  Koper chelaat beschermt het hart en zorgt voor de goede werking van het cardiovasculaire systeem en zink chelaat zorgt voor herstel van de huid en vacht.

  Hide answer